WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Avoin tehtävä: laskentapäällikkö, WasaCon

WasaCon hakee laskentapäällikköä Vaasaan toimimaan monipuolisissa tehtävissä kehittyvässä yrityksessä. Hakuaika tehtävään päättyy 30.1.2022.

Rakennuttaminen

WasaCon Oy on 25-vuotias suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva rakennusliike, joka kuuluu valtakunnalliseen WasaGroup-konserniin. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Koko konsernissa työskentelee noin 65 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. WasaGroup-konsernin liikevaihto oli n. 40 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme Vaasaan rakennusalan ammattilaista toimimaan

LASKENTAPÄÄLLIKKÖNÄ

monipuolisissa hankkeissamme. Sinulla on soveltuva rakennusalan tutkinto (esim. RI) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus kustannuslaskennan, vastaavan työnjohtajan tai työmaainsinöörin töistä.

Edellytämme sinulta tarkkaa työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Laskentakohteemme ovat mm. omia hankekehityshankkeitamme ja urakointikohteita. Olemme erikoistuneet KVR-hankkeiden toteutukseen, joten kokemus niistä auttaa tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä monipuolisten hankkeiden parissa ympäri Suomea ja kehittämään osaltasi laskenta- ja hankintayksikköämme.
Henkilöstömme arvostaminen on meille tärkeää ja panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen sekä työhyvinvointiin.

Liity mukaamme rakentamaan WasaConin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Reijo Siltamäki, p. 050 431 6310.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 30.1.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella

    Hakijan yhteystiedot
    Koulutus ja työkokemus
    (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

    Lisätietoja    Ota meihin yhteyttä