Jusu Kainulainen nimitetty liiketoimintajohtajaksi hankekehitykseen

WasaGroupin hankekehitys ja myynti vahvistuu kiinteistöalan moniosaajalla. Wasa360-palvelumallin käynnistysvaiheessa asiakkaat ja hankeaihiot yhdistetään menestyviksi kiinteistöhankkeiksi.

Kiinteistöalan vahva osaaja Jusu Kainulainen on nimitetty WasaGroup Oy:n hankekehityksen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 3.1.2022 alkaen. Jusu tulee työskentelemään Helsingin toimipisteessä.

”Tehtävässäni liiketoimintajohtajana ensisijaisena vastuunani on hankkeiden kaupallinen ja yhteisöllinen kehitysvaihe. WasaGroupin johtoryhmän jäsenenä tuon omalta osaltani holistista näkemystäni tähän meidän verrattain tekniseen markkinaamme”, Jusu Kainulainen kertoo.

Jusu Kainulainen siirtyy WasaGroupiin asiakkuuspäällikön tehtävästä Vahanen-yhtiöstä. Hänellä on takanaan yli 16 vuoden ura Vahanen-yhtiössä, jossa hän on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa hankekehityksen, kiinteistöliiketoiminnan, projektijohdon, konsultoinnin ja myynnin tehtävissä, viimeisimpänä asiakkuuspäällikkönä ja strategiakonsulttina yli yhdeksän vuoden ajan. Jusu tunnetaan myös podcast-puhujana ja innostavana esiintyjänä.

Ota meihin yhteyttä