WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Ari Salminen on nimitetty rakennuttajapäälliköksi

WasaGroupin uusi rakennuttajapäällikkö Ari Salminen vie hankkeita eteenpäin toteutusvaiheessa vastaten etenkin Etelä-Suomen alueesta.

Rakennusinsinööri Ari Salminen on nimitetty rakennuttajapäälliköksi 29.11.2021 alkaen WasaGroup Oy:n Helsingin toimipisteeseen. Tehtävässään rakennuttajapäällikkönä Ari tulee huolehtimaan projektien rakennuttamisvaiheesta kokonaisvaltaisesti.

Salmisella on pitkä kokemus alalta, ja hän on työskennellyt uransa aikana monipuolisesti erilaisissa kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijatehtävissä. Viimeisimpänä hän toimi Sweco PM Oy:ssä aluepäällikkönä ja rakennuttajakonsulttina.

Ota meihin yhteyttä