Rohkeat suunnanmuutokset ovat tuoneet Henriikan nykyiseen kiinteistöpäällikön tehtävään

Kiinteistöjohtamisen tiimissä kiinteistöpäällikkönä työskentelevä Henriikka Kontturi nauttii liikkuvasta työstään ja asiakaskohtaamisista. Hänen tehtäväkenttänsä on laajentunut vuosien varrella oman kehityksen myötä ja nykyinen työ on hyvin erilainen kuin mitä se oli hänen aloittaessaan WasaGroupissa vuonna 2016.

Työuransa Henriikka Kontturi on kuitenkin aloittanut aivan erilaisissa tehtävissä. Työuransa alussa hän työskenteli pieneläinhoitajana ja niissä tehtävissä Henriikka viihtyi useamman vuoden ennen täydellistä alanvaihdosta. Siirtyminen kiinteistöalalle vuonna 2008 oli täydellinen hyppy tuntemattomaan. Ulospäinsuuntautuneelle ja positiiviselle ihmiselle uran suunnanmuutos toi uutta energiaa. Työn ohessa Henriikka on täydentänyt osaamistaan ja opiskellut useamman ammatti- ja ammattikorkeakoulututkinnon kiinteistö- ja rakennusalalta.

”Koko WasaGroupin loistava porukka auttaa jaksamaan hektisinäkin päivinä.”

Nyt kiinteistö- ja rakennusalan erilaisten tehtävien parissa on vierähtänyt jo yli vuosikymmen, ja tuona aikana Henriikka on laajentanut osaamistaan kattamaan sekä uusien että vanhojen kiinteistöjen ylläpito-, hallinto- ja kehittämistehtäviä kiinteistön elinkaaren ajalta. Tätä osaamistaan Henriikka hyödyntää asiakkaiden hyväksi, sillä tällä hetkellä kiinteistöjohtamisessa panostetaan erityisesti kohteen ylläpidon ennakoivaan suunnitteluun.

”Kun aloitin WasaGroupissa, työni oli pääsääntöisesti kiinteistöjen ylläpitoon keskittyvään. Tehtäväkenttäni on kuitenkin laajentunut vuosien aikana Wasa360-konseptin eri vaiheisiin, joissa otetaan huomioon myös kohteen ylläpidon ennakoiva suunnittelu. Aikaisessa vaiheessa pääsin mukaan isoihin DD-prosesseihin, joissa tällä hetkellä vastuullani on teknisen DD:n hoitaminen myyntitilanteissa”, kertoo Henriikka.

Nykyiseen kiinteistöpäällikön tehtävään kuuluu monenlaista työtä koko kiinteistön elinkaaren ajalta, hankekehitystyöstä aina kiinteistönmyyntiin saakka, ja kaikkea siltä väliltä. Myös vuokrasopimusneuvottelut tuovat mukavan lisän työhön. Pääsääntöisesti työ keskittyy rakennushankkeiden loppuvaiheeseen, kun kohde valmistuu ja tilat tai rakennus luovutetaan vuokralaiselle.

Eläinten kanssa touhuaminen antaa Henriikalle edelleen energiaa arkeen. ”Perheemme 3 labradorinnoutajaa pitävät minut vapaa-ajalla kiireisenä, sillä harrastamme aktiivisesti noutajakoirien metsästyskokeita”, kertoo Henriikka noutajakoiraharrastuksestaan. Koirat ovat toisinaan ilahduttamassa myös koko Vaasan toimiston työpäivää, sillä koirista ainakin Peso on osoittanut lahjakkuutensa myös konttorikoirana toimimiseen.

”Parasta työssäni on sen monipuolisuus, erilaiset hankkeet, asiakastapaamiset sekä työn liikkuvuus, kun kohteemme sijaitsevat ympäri Suomea”, kertoo hyväntuulinen Henriikka samalla kun kiittää myös työkavereitaan: ”Koko WasaGroupin loistava porukka auttaa jaksamaan joskus hektisinäkin päivinä”.

 

Ota meihin yhteyttä