WasaGroup hakee hankekehitysinsinööriä Helsinkiin

Monipuolinen tehtävä avoinna kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla. WasaGroup hakee hankekehitysinsinööriä vuokramallilla toteutettaviin kiinteistökehityshankkeisiin.

WasaGroupissa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille avautuu erinomainen näköalapaikka koko alaan. Avoinna oleva hankekehitysinsinöörin tehtävä on työn sisällöltään ainutlaatuinen itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin ansiosta. Hankekehitysinsinöörin keskeisenä tehtävänä on vastata kiinteistökehityshankkeidemme hankekehitysvaiheessa tapahtuvasta tontti-, kiinteistö- ja toimintaympäristöselvityksistä.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa!

Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä ja hae ainutlaatuiseen tehtävään 7.11. mennessä

Ota meihin yhteyttä