Sini Mäkelä nimitetty lakiasiainjohtajaksi

WasaGroup Oy:n johtoryhmä vahvistuu juridiikan osaamisella lakiasiainjohtajan nimityksen myötä.

Varatuomari, OTK Sini Mäkelä on nimitetty lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi WasaGroup-konserniin 16.8.2021 alkaen. Lakiasiainjohtajana hän vastaa laaja-alaisesti konsernimme lakiasiaintehtävistä, ja työtehtäviin sisältyy liiketoimintojemme sopimuksiin liittyvänä lainopillisena asiantuntijana toimiminen sekä liiketoimintojen ja sisäisten tukitoimintojen sopimusoikeudellinen tukeminen ja kehittäminen.

Siniltä löytyy työkokemusta liikejuridiikasta yli kymmenen vuoden ajalta sekä rakennusliikkeen omana juristina että lakiasiaintoimistosta. Sini Mäkelä siirtyy WasaGroupiin SRV-konsernista, jossa hän on työskennellyt yli 12 vuoden ajan, viimeisin positio SRV:llä hänellä oli sijoittamisen liiketoiminnassa Senior Investment Managerina.

Ota meihin yhteyttä