WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Sanna Reunanen nimitetty hankepäälliköksi

Uusi hankepäällikkö tulee vastaamaan Etelä-Suomen hankkeiden eteenpäin viemisestä.

DI, KTK Sanna Reunanen on nimitetty hankepäälliköksi Helsinkiin 16.8.2021 alkaen. Hän siirtyy hankepäälliköksi LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2012 alkaen ensin projektipäällikkönä ja myöhemmin rakennuttajapäällikkönä. Ennen LähiTapiolaa Sanna on työskennellyt mm. Lemminkäisellä ja NCC Rakennus Oy:ssä.​​​​​​​ Hankepäällikkönä Sanna vastaa etenkin Etelä-Suomen hankkeiden johtamisesta ja läpiviennistä Wasa360-prosessin läpi.

Ota meihin yhteyttä