Vastaava työnjohtaja, WasaCon Oy

Rakennusliike WasaCon Oy on osa WasaGroup-konsernia, joka on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme kokenutta rakennusalan ammattilaista vastaavaksi työnjohtajaksi.

Rakennusliike WasaCon Oy on osa WasaGroup-konsernia, joka on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Koko konsernissa työskentelee noin 65 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. WasaGroup-konsernin liikevaihto oli n. 40 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme kokenutta rakennusalan ammattilaista toimimaan

VASTAAVANA TYÖNJOHTAJANA

monipuolisissa rakennushankkeissamme. Työpaikka sijaitsee vanhan Vaasan läänin alueella. Vastaavana työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja aliurakoita ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI/RM) ja usean vuoden työkokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Eduksesi katsomme erilaiset FISE-pätevyydet ja kokemuksen isojen työmaaprojektien johtamisesta. Arvostamme tehtävässä vahvaa liiketoimintalähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja ja vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit, mukavan työyhteisön ja kattavat henkilöstöedut.

Liity mukaan rakentamaan WasaConin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Markku Pihlajamäki, p. 050 410 1011.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haku tehtävään on avoinna, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi alla olevalla lomakkeella

    Hakijan yhteystiedot
    Koulutus ja työkokemus
    (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

    Lisätietoja    Ota meihin yhteyttä