WasaGroup hakee lakiasiainjohtajaa sekä rakennuttajapäällikköä

WasaGroupissa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille avautuu on ainutlaatuinen näköalapaikka alan kehitykseen, sillä molemmissa avoinna olevissa tehtävissä pääsee työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin kanssa.

Lakiasiainjohtajan tehtävä on konsernissamme uusi paikka, jossa pääsee vastaamaan laaja-alaisesti konsernimme lakiasiaintehtävistä ja mm. liiketoimintojemme sopimus- ja muun juridiikan osaamisen kehittämisestä. Tutustu tehtävään tarkemmin >>>

Lisäksi haemme joukkoomme kokenutta kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista toimimaan rakennuttajapäällikkönä monipuolisissa kiinteistökehityshankkeissamme vastaten projektiemme rakennuttamisvaiheesta kokonaisvaltaisesti. Lue lisää tehtävästä >>>

Hakuaika molempiin avoinna oleviin tehtäviin päättyy 11.4.2021.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Ota meihin yhteyttä