WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Toteutusvaiheen liiketoimintajohtaja, WasaGroup Oy

Mielenkiintoinen tehtävä avoinna kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla. WasaGroup hakee toteutusvaiheen liiketoimintajohtajaa vastaamaan vuokramallilla toteutettavien hankkeiden rakennuttamis- ja projektituotannosta.

Sinustako rakennusalan myytinmurtaja

WasaGroup on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Koko konsernissa työskentelee noin 100 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. WasaGroup-konsernin liikevaihto oli 58 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Haemme joukkoomme kokenutta kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista toimimaan toteutusvaiheen

LIIKETOIMINTAJOHTAJANA

vuokramallilla toteutettaviin kiinteistökehityshankkeisiin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Vaasassa. Myös osittainen etätyö muulta paikkakunnalta, esimerkiksi Tampereelta onnistuu. Vastaat työssäsi rakennuttamis- ja projektituotantomme liiketoiminnasta, eli kiinteistökehityshankkeidemme toteutusvaiheesta, sekä sen kehittämisestä ja kasvattamisesta. Paikka on ainutlaatuinen näköalapaikka, koska pääset työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin kanssa. Toimit esimiehenä kokeneille ammattilaisillemme mm. myynnin tuessa, rakennuttamisessa ja suunnittelujohdossa. Kuulut myös konsernin johtoryhmään ja vastaat osaltasi strategian jalkauttamisesta organisaatioon.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi RI/DI/KTM) ja usean vuoden työkokemus kiinteistö- ja rakennusalan johto- ja/tai kehitystehtävistä tai sinulla on vahva kaupallisen kiinteistökehittäjän tausta. Eduksesi katsomme työkokemuksen rakennuttamistoiminnan johtamisesta. Arvostamme tehtävässä vahvaa liiketoimintalähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Meillä saat työskennellä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysjohtaja Timo Pahkala, p. 050-361 4664 tai hallituksen puheenjohtaja Ari Tyynismaa, p. 040-506 4547.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 14.3. mennessä alla olevalla lomakkeella

    Hakijan yhteystiedot
    Koulutus ja työkokemus
    (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

    Lisätietoja    Ota meihin yhteyttä