WasaPlan hakee johtavaa rakennesuunnittelijaa

WasaPlan Oy on vaasalainen suunnittelutoimisto, joka tarjoaa arkkitehti-, rakenne- ja LVIS-suunnittelua koko Suomen alueella. WasaPlan Oy on osa WasaGroup-konsernia, joka on vahvassa kasvussa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni.

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme kokenutta rakennesuunnittelijaa toimimaan

JOHTAVANA RAKENNESUUNNITTELIJANA

suunnittelutoimistossamme Vaasassa. Vastaat työssäsi rakennesuunnittelutoiminnan kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä ja kasvattamisesta. Oman suunnittelutoiminnan lisäksi sinulla on kyky alihankintaverkoston kehittämiseen ja johtamiseen. Osallistut rakennesuunnitteluun myös itse ja pystyt toimimaan vastaavana rakennesuunnittelijana vaativissa suunnittelukohteissa.

Liity mukaan rakentamaan WasaPlanin ja WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi täältä.

Ota meihin yhteyttä