WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

WasaGroupissa jälleen avoimia työpaikkoja

WasaGroup Oy etsii jälleen uusia työntekijöitä vahvan kasvunsa tueksi.

WasaGroup Oy etsii jälleen uusia työntekijöitä vahvan kasvunsa tueksi. Kiinteistökehityshankkeisiin haetaan projekti-insinööriä toimimaan myynnin tukena ja vastaamaan projektien läpiviennistä yhdessä projektipäällikön ja konsernin tukitoimintojen kanssa. Lisäksi konserni hakee markkinointi- ja viestintäasiantuntijaa vastaamaan konsernin markkinoinnista ja viestinnästä yhdessä muiden konsernipalveluiden ja myynnin kanssa. Tehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia, ja niistä voit lukea lisää osoitteesta ura.wasagroup.fi.

Ota meihin yhteyttä